Så installerar vi luft/vatten värmepumpar i Borlänge

En installation av en luft/vatten värmepump i Borlänge är inget komplicerat eller tidskrävande projekt. Arbetet utförs av certifierade och behöriga montörer som utför arbetet enligt gällande branschregler. Här kan du läsa mer om hur vi installerar luft/vatten värmepumpar i Borlänge.

Planerar du att installera en värmepump i Borlänge kan en luft/vatten värmepump vara ett bra alternativ. Installationen av pumpen är enkel eftersom den inte kräver borrhål eller att man lägger slingor i marken, vilket även gör att kostnaderna för installationen blir lägre än för exempelvis bergvärme. En luft/vatten värmepump använder utomhusluften för att värma upp varmvatten i ett vattenburet värmesystem, vilket gör att systemet dessutom är miljövänligt. Vi hos Vision 0 kwh Dalarna är specialister på värmepumpar och andra energisparande system. Om du planerar att installera en ny värmepump eller vill byta värmepump kan du kontakta oss för gratis konsultation.

 

Så här går det till när vi installerar en luft/vatten värmepump i Borlänge

Processen börjar med att du kontaktar oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera förutsättningarna för installationen. I samband med det erbjuder vi dig energirådgivning vilket innebär att vi tar fram en kalkyl som ger dig en uppskattning av hur stora kostnadsbesparingar du kan göra genom att installera en värmepump. Vi kan också hjälpa dig med att välja typ av värmepump utifrån de förutsättningar som råder för din fastighet. Därefter får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din värmepump och installationen av denna.

 

Installation av värmepump i Borlänge

En luft/vatten värmepump i Borlänge installeras lämpligast i ett pannrum, ett utrymme i källaren eller i ett grovkök, om pannrum och källare saknas. Värmepumpen bör installeras nära en varmvattenberedare för att förenkla installationen av varmvatten. Det ansluts sedan till ett vattenburet värmesystem som sedan för det varma vattnet ut till elementen i hela fastigheten. Luften hämtas utifrån och sugs in med hjälp av fläktar till värmepumpen som sedan komprimerar luften för att öka värmen, på så sätt kan pumpen sedan värma upp vattnet i ett vattenburet värmesystem.

 

Installationen utförs av certifierade montörer

När du anlitar oss för din installation kan du vara förlita dig på att installationen utförs av behöriga rörmokare och elektriker. Det innebär att arbetet utförs korrekt och enligt gällande branschregler så att du erhåller maximal effekt, hållbarhet och en lång livslängd. Självklart kan du som privatperson använda dig av ROT-avdrag, vilket vi rekommenderar att du gör. Det innebär att du kan få arbetskostnaderna för installationen reducerat med 30 %, upp till 50 000 kronor, direkt på vår faktura.

 

Boka ett gratis hembesök för fri konsultation

När du vill installera en värmepump i Borlänge kan du vända dig till oss på Vision 0 kwh Dalarna som utför tjänster kring värmepumpar. Vi kan erbjuda dig fri konsultation, energirådgivning och kalkyler för din investering och hjälp med att välja den mest effektiva värmepumpen för din fastighet. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan diskutera dina behov och se vilka förutsättningar som föreligger så att vi kan erbjuda dig en offert med ett rättvist pris. 

Boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Planerar du att installera bergvärme i Borlänge kan du kontakta oss för att boka ett hembesök. Vi erbjuder dig fri energirådgivning och en offert med ett fast pris för din nya värmepump i Borlänge.